Money making moves

Meer klanten, meer omzet,

Meer winst in minder tijd

Meer klanten, meer omzet,

Meer winst in minder tijd

Kraak jouw eigen unieke marketing en salescode

Lieve Onderneemster

 

Hoe kan ik meer klanten aantrekken zonder er dag en nacht mee bezig te zijn of er enorme advertentiebudgetten voor in te zetten?

Dat is een vraag die ik heel vaak krijg en die ik beantwoord in deze cursus Money Making Moves. En natuurlijk doe ik dat Hilde style: dus door inzicht in je cijfers een winstgevende strategie bepalen.

Want ja, dat kan dus ook heel goed bij marketing en sales. Volgens mij is dit wat er bij veel onderneemsters mist. Ze willen meer klanten, ze proberen van alles om dit voor elkaar te krijgen, maar een echte strategie zit er niet achter. Daardoor kost het onnodig veel tijd en levert het meestal ook niet het aantal klanten op dat ze willen.

Dat kan anders en in deze cursus ga ik je leren hoe. Dit is het winstgevende salesproces dat ik zelf ook gebruik en wat mij jaar na jaar een flinke groei in klanten oplevert. En dat zonder continue aan het werk te zijn of onnodig veel aan advertenties te betalen.

Ik gun jou dit ook en daarom leer ik je in deze cursus precies hoe je dit voor elkaar krijgt in jouw bedrijf. Gun jij jezelf deze kennis?

 

Hilde Radt

Wat is de grootste uitdaging voor de meeste ondernemers?

 

Het krijgen van genoeg klanten

 

Yep, je bent niet de enige. Dit is voor meer dan 90% van de onderneemsters het grootste probleem. Ze zijn goed in hun vak, hebben fantastische producten, een mooie website en zijn dagelijks op social media. En toch lukt het niet om genoeg klanten te maken. Hoe kan dat nou?

Dit komt omdat ze heel druk zijn met van alles en nog wat: Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Facebook, bloggen, vloggen, podcasten, netwerken, webinars, challenges, events…….pffff je wordt al moe als je het alleen maar leest.

Hun reactie op het niet krijgen van genoeg klanten is nog harder werken. Nog meer op social media, nog meer zichtbaar zijn. Dat helpt wel wat, maar zorgt niet meteen voor ladingen extra klanten.

Dat komt omdat niet elk marketingkanaal geschikt is voor jouw bedrijf. Wat goed werkt bij jouw concurrent hoeft niet hetgeen te zijn dat goed werkt voor jou. We hebben allemaal onze unieke aanpak. Ons product is anders, onze prijs is anders, onze ideale klant is anders.

Tijd dus dat jij inzicht krijgt in wat werkt voor jou. Op welke marketing en saleskanalen mag jij inzetten om in dezelfde tijd flink meer klanten te maken? En op welke manier vergroot jij nu het beste jouw bereik?

Om dit te weten te komen is het noodzakelijk dat je inzicht krijgt in je cijfers en op basis hiervan jouw meest winstgevende salesproces neerzet. Tijd om jouw code te kraken!

Deze cursus is perfect voor al die onderneemsters die graag meer klanten willen vanuit een solide
strategie. Dus niet van alles en nog wat doen en af en toe iets verkopen, maar een winstgevend sales-
proces dat gegarandeerd klanten oplevert.

Inhoud van de cursus

 

In deze cursus leer jij alles wat jij nodig hebt om jouw marketing en salescode te kraken. We starten met een aantal masterclasses zodat jij precies helder hebt wat jij moet doen om het inkomen uit jouw bedrijf te halen wat jij wilt.

Deze masterclasses bouwen op elkaar voort. Je krijgt direct toegang tot de eerste masterclass en daarna komt er elke week 1 masterclass vrij. Zo heb je tijd om de masterclasses goed te volgen en alle opdrachten uit te voeren.

In de eerste masterclass maak je een winstgevend plan voor jouw bedrijf zodat je precies weet wat jij moet verkopen om het inkomen uit je bedrijf te halen dat jij graag wilt.

In de tweede masterclass leer je hoe je door inzicht in je cijfers ontdekt welke marketing en salesacties jij het beste in kunt zetten om de verkopen uit jouw winstgevende plan te realiseren. De derde masterclass leert jou welke content je wanneer moet delen om genoeg deelnemers te krijgen aan jouw marketing en salesacties.

Als dit proces eenmaal loopt kun je gaan opschalen met wat je leert in de vierde masterclass. Die draait helemaal om het inzetten van advertenties op zo’n manier dat je veel meer leads krijgt voor jouw budget. En de laatste masterclass gaat over het ontwikkelen van een million dollar mindset zodat je de acties uit de vorige 4 masterclasses ook echt gaat zetten en je jezelf niet saboteert.

De kennis is voor iedereen hetzelfde, maar de uitvoering niet. Jouw bedrijf is uniek en zo ook jouw cijfers. En die cijfers gaan je laten zien waar jij in jouw bedrijf op in mag zetten. Daarom heb ik een speciaal dashboard voor jou ontwikkeld waarin je deze kunt bijhouden.

Om je te helpen de juiste conclusies te trekken uit jouw cijfers begeleid ik je nog 5 maanden. Elke maand lever jij jouw dashboard aan en tijdens de planningscall laat ik je zien hoe jij op basis hiervan jouw eigen unieke marketing en salesstrategie ontwikkelt. Zo weet jij precies wat jij moet doen om jouw omzet- en winstdoel te realiseren.

Winstgevend Plan

Maak een financieel plan waar je echt goed mee verdient

Know Your Numbers

Ontdek welke cijfers je bij moet houden om meer en betere klanten te krijgen

Winstgevende Contentplanning

Maak content waardoor je meer leads en klanten krijgt

Winstgevend adverteren

Krijg meer leads voor hetzelfde budget door meer rendement te behalen op je advertenties

Million Dollar Mindset

Reken af met belemmerende overtuigingen en trek meer klanten aan

Dashboard

Een uniek persoonlijk dashboard waarin jij al jouw cijfers bijhoudt en analyses kunt doen

Elke maand een planningscall

 

Hierin krijg je feedback van Hilde op de cijfers in je dashboard. Wat loopt er goed en mag je opschalen? En waar mag je aanpassingen doen zodat je beter gaat verkopen? Hierdoor ga je snel veel meer omzet en winst behalen en kraak jij jouw eigen marketing en salescode!

Ben jij klaar voor meer klanten?

Zodat je nooit meer geldproblemen hebt, omdat er een continue stroom van inkomsten is

Zodat je gewoon lekker jouw werk kunt doen zonder continue bezig te moeten zijn met marketing en sales

Zodat je veel meer rust ervaart omdat je niet ’s avonds en in het weekend piekert over hoe je klanten kunt krijgen

Zodat je meer gaat verdienen dan je ooit hebt gedaan

Zodat je eindelijk doorgroeit naar het volgende inkomenslevel

Actie aanbod

 

Liever in termijnen?

€ 347 / in 6 termijnen
€ 275/ in 6 termijnen
  • Masterclass ‘Maak jouw Winstgevende Plan’ t.w.v. € 297
  • 4 video- en audiolessen vol met informatie, tips en tricks
  • Persoonlijk Dashboard
  • 5 x planningscall waarin we op basis van jouw cijfers een winstgevende strategie voor komende maand maken
  • Online begeleiding van Hilde
  • Werkboeken
  • 6 maanden toegang tot de online omgeving met alle video’s en content inclusief updates
  • Toegang tot de Money Making Moves Community: een besloten Facebookgroep waar je 24/7 vragen kunt stellen en successen kunt delen met andere onderneemsters
  • Netwerk van onderneemsters die je inspireren en motiveren
  • Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW
Hilde Radt - Financieel businesscoach

Bonus!

 33 waardevolle masterclasses t.w.v. €497!

ALLEEN VOOR DE EERSTE 5 KLANTEN

VIP-sessie van 2 uur t.w.v. €749!

Wat zeggen anderen?

 

{Het was zeker waardevol. Als ervaren ondernemer weet ik best veel van marketing en sales, maar om het nu vanuit de cijfers te benaderen is een manier die ik nog niet had toegepast. Het was ook wel confronterend, want zo kwam ik er achter dat ik best veel acties doe die niet voldoende resultaat opleveren, Door dit inzicht ben ik zaken gaan veranderen met meteen een positief effect. Ik weet nu wat goed werkt in mijn bedrijf en dat zorgt ervoor dat ik in minder tijd mijn groepen en lessen vol kan krijgen.{
5
Marleen Dubbelman
Het Zanglab
{Ongeveer 4 jaar geleden ben ik gestart met de Money Club en heb daardoor veel inzicht in de cijfers en vooral een winstgevend plan gekregen. Dit heeft mij de afgelopen jaren veel houvast gegeven, maar om door te groeien en op te schalen had ik meer inzicht nodig. Daarom ben ik ingestapt in Money Making Moves. Bij dit programma hoort een uitgebreid dashboard waarin je alle belangrijke cijfers kunt monitoren. Dit geeft zoveel inzicht! Dit is echt een belangrijke stap geweest om op te schalen. Ik ben nu klaar en het dashboard blijf ik maandelijks gebruiken zodat ik nog meer kan groeien het komende jaar!{
5
Marije Krajenbrink
GewichtsbeheersingNU
{Ik vond het een hele waardevolle cursus en heb de nodige inzichten opgedaan die ik nu in de praktijk breng. Zeker het omdraaien van hoeveel ik per maand wil verdienen naar wat is daar dan per product /productgroep /dienst voor nodig om dat te bereiken gaf me veel inzicht en helpt me voor JUDITH maakt om te focussen op welke zaken het belangrijkste zijn. Zo schiet ik niet meer met losse flodders, maar heb ik een gedegen salesproces wat ik stap voor stap kan volgen.{
5
Judith Bouwman
Judith Maakt
{Ik vond het een hele waardevolle cursus en heb de nodige inzichten opgedaan die ik nu in de praktijk breng. Zeker het omdraaien van hoeveel ik per maand wil verdienen naar wat is daar dan per product /productgroep /dienst voor nodig om dat te bereiken gaf me veel inzicht en helpt me voor JUDITH maakt om te focussen op welke zaken het belangrijkste zijn. Zo schiet ik niet meer met losse flodders, maar heb ik een gedegen salesproces wat ik stap voor stap kan volgen.{
5
Judith Bouwman
Judith Maakt
{Ongeveer 4 jaar geleden ben ik gestart met de Money Club en heb daardoor veel inzicht in de cijfers en vooral een winstgevend plan gekregen. Dit heeft mij de afgelopen jaren veel houvast gegeven, maar om door te groeien en op te schalen had ik meer inzicht nodig. Daarom ben ik ingestapt in Money Making Moves. Bij dit programma hoort een uitgebreid dashboard waarin je alle belangrijke cijfers kunt monitoren. Dit geeft zoveel inzicht! Dit is echt een belangrijke stap geweest om op te schalen. Ik ben nu klaar en het dashboard blijf ik maandelijks gebruiken zodat ik nog meer kan groeien het komende jaar!{
5
Marije Krajenbrink
GewichtsbeheersingNU
{Het was zeker waardevol. Als ervaren ondernemer weet ik best veel van marketing en sales, maar om het nu vanuit de cijfers te benaderen is een manier die ik nog niet had toegepast. Het was ook wel confronterend, want zo kwam ik er achter dat ik best veel acties doe die niet voldoende resultaat opleveren, Door dit inzicht ben ik zaken gaan veranderen met meteen een positief effect. Ik weet nu wat goed werkt in mijn bedrijf en dat zorgt ervoor dat ik in minder tijd mijn groepen en lessen vol kan krijgen.{
5
Marleen Dubbelman
Het Zanglab

Veelgestelde vragen

 

Hoeveel tijd ben ik ongeveer bezig met deze training?
Reken erop dat je de eerste maand zo’n 20 uur bezig bent om alle lessen te doorlopen en oefeningen te doen. Daarna heb je genoeg aan 2 uur per maand om jouw dashboard bij te werken. Blokkeer die tijd vast in je agenda.
Hoe kan ik mijn vragen stellen?
Wanneer je instapt in Money Making Moves krijg je toegang tot de besloten Facebookgroep die bij deze cursus hoort. Hier kun je 24/7 jouw vragen stellen. In deze groep zitten alle onderneemsters die ook in dit programma zitten. Er is dus altijd wel iemand die je verder kan helpen. En natuurlijk is Hilde Radt ook zelf aanwezig in deze groep om iedereen persoonlijk te helpen.
Wanneer zijn de calls?
De maandelijkse calls zijn altijd op de eerste van de maand om 9.30. Mocht dit in het weekend, feestdag of vakantie van Hilde vallen dan wordt deze verplaatst naar de eerstvolgende werkdag. Zie voor het schema met alle data en tijden de planning in de online academie.
Wat doen we in de maandelijkse calls?
Elke maand hebben we een planningscall. Hierin kijken we naar de cijfers die je in je dashboard hebt ingevuld en trekken we daar de lessen uit. Wat werkt goed in jouw bedrijf en wat niet? Op basis hiervan maken we een plan voor de komende maand. Wat kan je komende maand doen om makkelijker en sneller klanten te krijgen.

Deze calls doen we met de hele groep, omdat je ook heel veel kunt leren van de cijfers van andere onderneemsters.

Zien andere deelnemers mijn cijfers?
Tijdens de planningscall behandelt Hilde de dashboards. Dit doen we bewust in een groep zodat we van elkaar kunnen leren. Alles wat in deze cursus wordt gedeeld is vertrouwelijk en blijft binnen de online academie. Deze calls worden niet openbaar gemaakt.
Indien gewenst is het mogelijk persoonlijke videofeedback te krijgen. Hiervoor betaal je een meerprijs.
Kan ik deze investering ook aftrekken als bedrijfskosten?
Ja, dat is mogelijk. Dit is een investering voor jouw bedrijf en dus mag je de kosten opvoeren in jouw administratie. Je mag de BTW ook aftrekken bij de belastingdienst.
Kan ik het dashboard na afloop van het programma nog gebruiken?
Het dashboard kun je downloaden zodat je dit na afloop van het programma kunt blijven gebruiken in jouw bedrijf. Je kunt hier dus jaar na jaar al je cijfers in bijhouden.
Hoe lang heb ik toegang tot de lessen?
Je hebt 6 maanden toegang tot de lessen. Dat is inclusief de toekomstige updates. Ook kun je in deze periode gebruik maken van de Facebookgroep om al je vragen te stellen.
De investering is te groot voor mij, kan ik in termijnen betalen?
Ja, dit is mogelijk. Je betaalt dan in 6 termijnen.
Ik heb de masterclass Maak Jouw Winstgevende Plan al eerder gekocht, kan ik dan korting krijgen?
Trouwe klanten beloon ik graag. En daarom krijg jij jouw eerder gedane investering terug wanneer jij je aanmeldt voor Money Making Moves.Wanneer je de code TrouweKlant invult als waardebon wordt deze automatisch verrekend. Vul TrouweKlant2 in wanneer je in termijnen wilt betalen.
Ik zit al in de Money Club, kan ik dan korting krijgen?
Money Clubbers zijn mijn favoriete mensen en natuurlijk krijg jij korting, Jij hebt immers al een super winstgevend plan voor jouw bedrijf. Wanneer je de code TrouweKlant invult als waardebon ontvang je €247 korting. Vul TrouweKlant2 in wanneer je in termijnen wilt betalen.

Wie is Hilde?

 

Ik ben Hilde Radt, 44 jaar en financieel business coach. Ik help ambitieuze vrouwelijke ondernemers met het opzetten en uitbouwen van een heel winstgevend bedrijf zodat ze gaan verdienen wat ze echt waard zijn.

Geld heb ik altijd een heel interessant onderwerp gevonden en ik ben dan ook afgestudeerd in Bedrijfseconomie en Economische Psychologie aan de Universiteit van Tilburg.

Na 4 jaar bij de Rabobank gewerkt te hebben ben ik in 2008 ondernemer geworden. Omdat ik naast geld ook erg van events houd, ben ik een evenementenbureau begonnen. Superleuk om te doen en ik ontdekte dat het ondernemerschap echt bij mij past. Na 7 jaar begon ik de financiële wereld toch te veel te missen. Daarom heb ik mijn eerste bedrijf verkocht en heb ik een carrière switch gemaakt. Sinds 2017 help ik andere onderneemsters om ook een winstgevend bedrijf op te zetten. Hier komt mijn passie voor ondernemen samen met mijn financiële kennis en ben ik echt in mijn element.

How many success stories do you need te hear before you start making your own?